A leemelhető tetőt a kifutóval kombinálva kialakítható a szabadtéri versenypálya. Mozgathatóak az ajtók és a tetőtéri ablakok is. Az istállóban rekeszek, etető vályú és nyereg/kantár tartók vannak. A lovak neveit matricára lehet írni. A kellékek lovaglásnál, etetésnél és a lovak gondozásánál használhatóak. Számos bámulatos játéklehetőség.

Az istálló épülete kitűnő minőségű műanyagból készült. Az összeszereléshez nincs szükség szerszámokra. Az aprólékosan kidolgozott istálló modellel azonnal játszani lehet. Az istálló a zöld ajtókkal és rózsaszínű ablakokkal nagyszerű benyomást kelt. Lissi és a többi kislány már nagyon várja a játék kezdetét. A lovak benn állnak az istállóban. Bálában áll a szalma és a takarmány, de mindenki először lovagolni akar. „Az új istálló készen áll” kiáltja izgatottan Lissi és gyorsan beszáll édesanyja autójába. Az autó máris indul. “Remélem, hogy a valóságban is olyan szép, mint ahogyan a tulajdonos, Miller úr ígérte” – mondja Lissi. Amint megérkezik az autó, Lissi azonnal kipattan és keresi az új istállót. “Hűha, ez még annál is szebb, mint ahogyan elképzeltem!” – lelkesedik.

Az istálló a zöld ajtókkal és rózsaszínű ablakokkal valóban egyszerűen hihetetlenül jól néz ki. Lissi az autótól gyorsan az istálló épülethez szalad. Kedvenc arab kancája már bent áll a rekeszében. “Nagyon hiányoztál nekem!” – kiáltja Lissi. Az a két nap, amíg várni kellett kettőjük új találkozására éveknek tűnt. Megöleli a lovát és megy az etető ládáért, amelyben alma és sárgarépa van. Lissi megeteti Stellát és utána végre mehetnek lovagolni. Milyen csodálatos nap! A nap süt, a fiatal arab csikó fickándozik a kifutóban, a madarak énekelnek és Lissi el van ragadtatva az új istállótól. Később Lissi lekeféli és ismét megeteti a kancáját, majd megajándékozza egy vadonatúj takaróval.

Termék szélesség cm: 57

Termék mélység cm: 14

Termék magasság cm: 38

Termék súly gr: 4640

 

A lovarda teteje levehető és átalakítható. Az ablakokat ki lehet nyitni.

Könnyű összeszerelés, nem szükséges egyéb eszköz hozzá.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Schleich lovarda lovakkal és lovassal” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked