Sötét Nagyúr elleni harc nem rövid, de annál élvezetesebb, az összefogás pedig elengedhetetlen. A játékosok 1-1 varázslócsapatot irányítanak, de a játék folyamán több társ is szegődhet a csoporthoz. A cél a 9 helyszín (Mágiaügyi Minisztérium, Rejtély- és Misztériumügyi Főosztály, Átrium, Abszol út, Ollivander varázspálca boltja, Gringott Bank, Roxmorts, Szárnyas Vadkan vendéglő, Roxmorts vasútállomás) megtartása és védelme a rontásokkal szemben, a Halálfalók legyőzése, és végül maga a Sötét Nagyúr végső elpusztítása, hogy még a horcruxaival se térhessen újra vissza!
Csak akkor tudjátok megnyerni a játékot, ha összefogtok és rátesztek 5 sebesülésjelzőt a Sötét Nagyúrra. Ez azonban nem könnyű, sok feltételnek kell teljesülnie, és minden tudásra és képességre szükség lesz a végső csatában.

A társasjáték részletesen kidolgozott és gyönyörű szép, sőt, még egy 13 cm magas Voldemort figura is helyet kapott benne.
Kooperatív játék, amely már 8-9 éves kortól is élvezetes.

Átlagos játékidő: 60-90 perc

Tartalom: 44 db karakterkártya, 1 db Voldemort figura, 1 db helyszíntábla, 6 db főhadiszállás, 1 db nagy méretű Sötét Nagyúr kártya, 6 db küldetésjelölő, 6 db helyszínkártya, 14 db varázslókocka, 1 db Voldemortkocka, 24 db varázslatjelölő, 60 db sebesülésjelölő, 15 db rontásjelző, játékszabály.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Harry Potter: A halálfalók felemelkedése társasjáték” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked