A Harry Potter Cluedo magyar kiadása igényes kivitelezésű, szórakoztató társasjáték 3-5 résztvevő számára. A klasszikus filmek szereplői kerültek a kártyalapokra, ismerős tárgyakkal, varázsigékkel és misztikus szörnyekkel találkozhatnak az ifjú nyomozók kalandjaik során. A játékosokat szövetségesek segíthetik és ellenségek hátráltathatják abban, hogy megoldják a rejtélyt.

A játékosok felváltva haladnak a táblán, különböző helyszíneket látogatnak meg, ahol megfogalmazhatják gyanúikat és nyomozólapjukon jegyzetelve kizárhatnak egyes karaktereket, helyszíneket és eszközöket a lehetséges elkövetők, helyek és fegyverek közül, egyre szűkítve ezzel a kört az emberrabló körül. Nagyon fontos, hogy ebben a Cluedo játékban a játékosok által megszemélyesített hősök MIND ÁRTATLANOK, a diákot megtámadó szereplő nem közülük kerül ki, így a játék során nem egymást gyanúsítgatják, és a résztvevők sikere esetén a gonosz elnyerheti méltó büntetését.

A Harry Potter Cluedo érthető, magyar nyelvű szabályokat, gyerekbarát, de igazán komoly tartalmat nyújt a rajongók számára, tökéletes családi ajándék mindenkinek, aki szereti J. K. Rowling csodálatos világát!

Tartalom: 1 db játéktábla, 6 db bábu, 6 db karakterkártya, 29 db segítő kártya, 32 db sötét pakli kártya, 21 db titok kártya, 1 db jegyzettömb, 40 db Hop-por zseton, 6 db gyanúsított zseton, 6 db tárgy zseton, 1 db boríték, 1 db zöld dobókocka, 1 db fekete dobókocka, 1 ív matrica és egy játékszabály.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cluedo Harry Potter társasjáték” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked