Mesepont | Olvasni jó!
16245
post-template-default,single,single-post,postid-16245,single-format-standard,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
feb 08 2019

Olvasni jó!

Nagyszerű hírünk van!

A legjobb fejlesztő játékok mellett, mesekönyvekkel bővült kínálatunk!

Olyan – sok esetben kevéssé ismert írók könyveit kínáljuk Nektek-, akik igazán értékes témákat dolgoznak fel, miközben segítik a gyermekeket mindennapi élményeik feldolgozásában egy- egy kedves történetükkel.

Már a pocaklakók is szívesen hallgatják édesanyjuk hangját, megnyugtatja őket. Az agy 90%-a 5 éves korig fejlődik ki, a szülők pedig olvasással már az óvoda megkezdése előtt stimulálhatják ezt a folyamatot.

Az iskolába kerülő gyerekeknél egyértelműen megállapítható, milyen gazdag nyelvi környezetben cseperedtek. Ha gyakran olvas a szülő, segít gyermekének abban, hogy hamarabb megtanuljon olvasni, és már az első iskolai éveiben tudni fogja a tanító néni, hogy ki az, akivel már otthon is foglalkoztak a szülők, hiszen ők fejlettebb szókinccsel rendelkeznek, nyitottabbak a világra.

ÖSSZEKÖT A SZERETET- FARKAS NÓRA

Óvodába szoktatás előtt kiváló olvasmány! Kedves történet arról a bizonyos láthatatlan kapocsról anya és gyermeke között!

https://www.mesepont.hu/termek/osszekot-a-szeretet-farkas-nora/

TITOKMESÉK- BECK ANDREA

Nagyobbacskáknak, 5 éves kortól ajánljuk. Mert egy titoktündérre mindenkinek szüksége van! Titokmesék gyerekeknek és felnőtteknek, a pozitív gondolkodásról, önbizalomról és megannyi másról, hogy minden egy kicsit könnyebb legyen…

https://www.mesepont.hu/?s=A+titokt%C3%BCnd%C3%A9r

TÜRELMESEK LETTÜNK- CSAPODY KINGA

Türelmesek lettünk- A szüleim és én is

Ez a családi beszélgetőkönyv abban lesz segítségetekre, hogy a gyönyörű illusztrációk nézegetése közben könnyebben induljon el dialógus szülő és gyermeke között arról, miért nem kell mindig versenyezni, vitatkozni, és arról, hogy tényleg megéri egy kicsit türelmesebbnek lenni.

https://www.mesepont.hu/?s=csapody+kinga

AZ 5 TORNACSUKA ÚTINAPLÓJA- JÁMBOR ESZTER

Neki mesekönyv, Neked iránytű!

Ez nem csupán egy mese, hanem maga a valóság. A közösen megélt élmények, a közös emlékek olyan szoros kapcsot jelentenek a családban, melyek elkísérnek egész életetekben. Tartsatok az íróval, fedezzétek fel együtt Magyarországot, közben gyermekeiteket és magatokat. Csodás kaland lesz!

https://www.mesepont.hu/termek/az-5-tornacsuka-utinaploja-jambor-eszter/

Nézzetek körül nálunk!

 

 

 

 

 

0 Hozzászólások
Bejegyzés megosztása
Nincs megjegyzés

Küldjön bejegyzést