Mesepont | Mozgassuk meg a jobb agyféltekét- Színek, anyagok, technikák
16090
post-template-default,single,single-post,postid-16090,single-format-standard,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
jan 15 2019

Mozgassuk meg a jobb agyféltekét- Színek, anyagok, technikák

Rajzolás segítségével megmozgathatjuk a jobb agyféltekénket, ahol számos értékes képességünket – mint például a találékonyság, kreativitás, megérzések, érzelmek – tartjuk.

Ezért is olyan fontos kifejezőeszköz a rajzolás  és színezés a gyerekek számára, mely végigkíséri őket egészen kis kortól a felnőtté válásig.

 

A gyerekek jellemzően színesen ábrázolnak, érdeklődnek az eszközök, technikák iránt, szívesen kipróbálnak minden újat.

Ne essünk kétségbe, ha gyermekünk nem igazán szeret rajzolni, rengeteg dolog áll rendelkezésünkre, hogy megszerettessük vele a kreatív önkifejezés ezen módszerét korosztálytól, fejlettségi szinttől függően.

Mindenképpen olyan dolgot keressünk, amiben sikerélménye lesz…

Ujjal festés kicsiknek

Csodás elfoglaltság kicsiknek ez a vidám ujjfestő készlet, amelyben a képeket a palettára nyomott festékkel kell kiegészíteni úgy, hogy ecset helyett az ujjukat mártják a festékbe. Az útmutató füzetből elleshetők a lépések, hogy a végeredmény mutatós legyen, de egy kis fantáziával csodás saját kreációk születhetnek.

A jó hírünk, hogy a festék könnyedén le-, és kimosható!

https://www.mesepont.hu/termek/djeco-ujjal-festes-kicsiknek/

Djeco gouache festékek a színélményért

A speciális, ún. gouache  egy vízbázisú festék, amely az egyszerű vízfestéknél sűrűbb, ezért nem látszik át, így a megszáradt réteg felülfesthető a papírra anélkül, hogy a színek keverednének.

https://www.mesepont.hu/termek/djeco-36-szinu-festek-2/

https://www.mesepont.hu/termek/djeco-8-tegely-gouache-festek-sweet/

Gélpasztell kréták a művészeti élményért

A magas pigment tartalmú krétát védi a tollszerű csomagolás az eltöréstől, ezért kisebbek is jól használhatják. Az intenzív színek jól fednek, de szépen össze is simíthatóak. A pasztellfestékek állaga finom szemcséjű, sima, egyenletes, magas minőségű, amellyel öröm az alkotás.

https://www.mesepont.hu/termek/djeco-pasztell-gel-8-szinben-meleg-arnyalatok/

2 az 1-ben ecsetfilcek

Kétvégű filctollak ,egyik végük extra-vékony, így tökéletes a körvonalak megrajzolásához. A másik végük puha, ecsetszerű, mellyel könnyen kiszínezhetőek az alakzatok. Tíz klasszikus színben, szép dobozban, tökéletes a kis és nagy művészek számára.

https://www.mesepont.hu/termek/djeco-10-filctoll-ecset/

Nagy kreatív készlet

Ha biztosra mentek, a Djeco nagy kreatív készletével nem tudtok hibázni! Minden benne van, amire egy kis művész vágyhat!

https://www.mesepont.hu/termek/nagy-kreativ-keszlet-djeco/

 

 

 

 

 

0 Hozzászólások
Bejegyzés megosztása
Nincs megjegyzés

Küldjön bejegyzést