Mesepont | Élet a totyogóval – Eichhorn fa játékaink kicsiknek
16058
post-template-default,single,single-post,postid-16058,single-format-standard,theme-hudsonwp,edgt-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
jan 10 2019

Élet a totyogóval – Eichhorn fa játékaink kicsiknek

Hogy tudunk lekötni egy totyogót, aki állandóan jön-megy pakol, szétszedi a lakást?

Igazán nehéz ez az időszak, a hosszú alvások elmaradnak, nincs egy szabad perced sem.

Ilyenkor bizony el kell fogadnunk, hogy nincs állandó rend körülöttünk, és sok időt kell rájuk szánnunk. Sokszor az is segítség, ha olyan játékot találunk számunkra, amivel szívesen tölt el egy kis időt.

A gyerekek ebben az időszakban különösen motiváltak arra, hogy felfedezzék a környező világot, rajtunk múlik, hogy ezt a természetes kíváncsiságot megőrizzük.

Az élet első három évében több trillió összeköttetés alakul ki az agysejtek között, így a baba kapcsolatai és tapasztalatai ezekben az években nagyban meghatározzák, hogyan fejlődik az agya. Ha a baba a jókedvet összekapcsolhatja a tanulással, és azokkal a személyekkel élheti át a mindennapi élményeket, akikben megbízik és akiket szeret, gyorsan tanul.

Ajánljuk figyelmetekbe az Eichhorn fa játékait, amelyek amellet, hogy lekötik a gyermeket, kiválóan fejlesztik a formafelismerést, segítik a mozgáskoordináció fejlődését, ami ebben az időszakban kiemelten fontos.

Formaillesztő házikó

https://www.mesepont.hu/termek/eichhorn-formailleszto-haziko/

 

Formaillesztő kocka

https://www.mesepont.hu/termek/eichorn-formailleszto-kocka/

 

Fa járássegítő

https://www.mesepont.hu/termek/eichhorn-fa-jarassegito/

 

Vonat körpálya

https://www.mesepont.hu/termek/vonat-korpalya/

 

Kis farm

https://www.mesepont.hu/termek/kis-farm-eichhorn/

0 Hozzászólások
Bejegyzés megosztása
Nincs megjegyzés

Küldjön bejegyzést